середу, 2 березня 2016 р.

Будь гідний героїв! (19 лютого 2016 р.)

Спомин  Героїв  Небесної  сотні – святий обов’язок кожного з нас. Ми у вічному боргу перед їх найсвітлішою пам’яттю. Хвилиною мовчання вшанували героїв Небесної сотні учасники спортивно – патріотичного заходу, що відбувся  19  лютого у  Тернопільській школі  № 22, організований Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення.
Серед запрошених почесних гостей були присутні головний старшина військової частини В-1428, прапорщик Стрілецький Михайло Іванович, військовий керівник школи №22 Тіхановський Василь Іванович, волонтери Червоного Хреста.              
Під час усіх етапів змагань: стрільба по  мішені з пневматичної гвинтівки, розбирання та складання автомата, підтягування на перекладині,  надання першої долікарської допомоги, надягання протигаза.
Учасники - учні 10-А та 10-Б класів, продемонстрували  успішне  виконання усіх завдань,  хороші навики і високу військову підготовку.
Україні, як ніколи, потрібні  молодь, вихована  на патріотичних засадах, яка  знає, що таке гідність,  честь і  обов’язок перед державою.

Захід  довів, що учнівська молодь  готова та спроможна  виконувати покладені на неї завдання в цей складний для держави час.

Немає коментарів:

Дописати коментар