пʼятницю, 18 березня 2016 р.

«Україночки» завітали в ЗОШ №19

«Крок до успіху» - так називаються заходи, які проводить у школах Тернопільський міський центр фізичного здоров’я  населення.
18 березня в спортивній  залі  ЗОШ №19 відбулась зустріч діючих спортсменів Ярош Світлани, капітана, та Головко Лілії, гравця команди жіночого футбольного клубу «Україночка» ( в минулому «Тернополянка») з ученицями 7-8-их класів.
Зустріч відбувалась у дружній та невимушеній атмосфері. Спочатку  діти дізнались про футбол, цікаву та захоплюючу командну гру: як  вона виникла та стала найпопулярнішим видом спорту у світі.
В свою чергу, гості розповіли про те як вони прийшли у цей спорт, поділились досвідом  у досягненні успіху в улюбленій справі.Усі бажаючі дівчатка взяли участь у тренуваннях, проведенного професіоналами жіночого футболу. Закріпили набуті вміння юні футболістки під час дружнього матчу.

«У дворах та  на спортивних майданчиках грають переважно хлопчаки та згодом, ми сподіваємось, можна буде спостерігати граційний  дівчачий футбол. Тож, ласкаво просимо у футбол!», - запросили учасниць Ліля та Світлана.

Немає коментарів:

Дописати коментар