пʼятницю, 11 березня 2016 р.

Дух патріотизму й бойовий запал панували в ТЗОШ №24 - "Ігри патріотів" (9 березня 2016 р.)

Справжнім українським святом для учнів третіх класів Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24, педагогів, батьків та запрошених  9 березня стали  спортивні змагання в рамках спортивного фестивалю «Ігри патріотів», організованого  Тернопільським міським  центром  фізичного здоров’я населення;  показові виступи дітей Тернопільського осередку міжнародної федерації бойового гопака, під керівництвом наставників Болдарєва Влада та Іщука Ігора.

 З учасниками змагань своїм баченням патріотизму та любові до рідної землі поділився організатор тренувального центру «Захисти свій дім» Більчук Микола.
Під час проведення свята в спортивній  залі школи №24 панували  дух патріотизму, завзяття, бойовий запал та бадьорий настрій.
Усі команди: «Екстрім-клас» (3-А), «Козачата» (3-Б), «Міцні горішки» (3-В), «Чемпіони» (3-Г), «Рухливчики» (3-Д) показали не тільки високий рівень знань з історії, культури та народних звичаїв, а також хороші результати з фізичної підготовки.    
Вітаємо  переможців:  команду 3-В класу «Міцні горішки»  і хочемо побажати усім учасникам  рости  здоровими, сильними духом і тілом,  на славу нашій Україні!

Учасники заходу були нагороджені грамотами та подарунками від партнерів заходу ТМ «Ласунка» та кондитерської фабрики «ТерА».
"Ігри патріотів" - ЗОШ №24 - 9.03.16

Немає коментарів:

Дописати коментар