понеділок, 1 серпня 2016 р.

П’яте спортивне свято «Спорт у кожному дворі»

21 липня в парку ім. Т.Г Шевченка на дитячому майданчику відбулося вже п’яте спортивне свято«Спорт у кожному дворі» приурочене відкриттю 31 Олімпійських ігор в Ріо-де –Жанейро, організатором якого є Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.
Захід розпочався із запальної танцювальної розминки, яку провів Богдан Друль, педагог - організатор Центру, де взяли участь усі бажаючі дітлахи. 
Окрасою свята став олімпійський забіг різних вікових категорій в якому взяли участь більше п’ядесяти майбутніх легкоатлетів.

 Для дітей із найближчих мікрорайонів, які зібралися на своїх «роверах» провели велозаїзд, де юних велосипедистів нагородили подарунками від партнерів заходу.
Про дорослих ми також не забули, для них і їхніх дітей провели вікторину про сучасні Олімпійські ігри, де вони змогли показати свої знання та логіку.
 Родзинкою свята став запальний та енергійний майстер-клас від працівника Центру та юного вихованця.
За справжній олімпійський запал учасників нагородили призами від Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та партнерів заходу: ТМ «Ласунка», видавницва «Школярик» та водичка від ТМ «Микулинецькі напої».
Наступне спортивне дійство відбудеться 26 липня в парку Національного Відродження Початок о 18.00 год.
Запрошуємо усіх бажаючих активно відпочити та побажати українським спортсменам успіхів на змаганнях.


Немає коментарів:

Дописати коментар