вівторок, 23 серпня 2016 р.

Бадмінтон на майданчиках Тернополя

На універсальних спортивних майданчиках нашого міста «Тернопільський міський центр фізичного здоров`я населення» разом із Тернопільським обласним відділенням Національного Олімпійського комітету України організували майстер-класи з  бадмінтону  у програмі заходів   II Дворових Олімпійських ігор.
 Так, майстри - класи відбулись:
-         15.08 - на спортивному майданчику по вул. П.Орлика, 10;  
-         16.08 -  на  бульварі Д. Галицького, 26;
-         17:08 - вул. Старий Ринок, 3-5;
-         18.08 - вул. 15 квітня, 35;                
-         19.08 - вул. Вербицького, 6.
Проводив майстер-класи для юних спортсменів Огнистий Андрій Володимирович,  доцент, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, завідувачкафедри фізичного виховання ТНПУ ім. В.Гнатюка.
«У виконанні справжніх майстрів бадмінтон - динамічна гра. Від спортсмена потрібні такі якості, як загальна і швидкісна витривалість, відмінна координація, вибухова реакція і сила. Причому сукупності всіх цих якостей повинна бути дуже гармонійною. Тренувальний процес і сама гра сприяє розвитку і вдосконаленню цих якостей» - зазначив Андрій Володимирович. - Дуже важливо зацікавити дітлахів цим цікавим та граційним видом спорту, дати старт для початку системних тренувань».  Загалом було залучено до майстер-класів близько 100 діток .
 Найактивніших  учасників відзначили подарунками від ПП «Колумбус» та значками Національного Олімпійського комітету України.




Немає коментарів:

Дописати коментар