пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

24 серпня на Театральному майдані святкували 25-ту річницю незалежності України.

З цієї нагоди «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» організував для тернополян і гостей міста цілу низку цікавих та захоплюючих розваг.
«Тернопіль спортивний» - так називався конкурс малюнків на асфальті, в якому  взяли участь дітки віком до 7 років.  Творчі роботи маленьких художників були винагороджені  подарунками від постійного партнера ТМ «Ласунка».
Дітлахи віком від 7-12 років проявили свої спортивні вміння: швидкість, силу і командний дух на веселих естафетах. Юні спортсмени отримали подарунки від ТМ «Ласунка» та видавництва «Школярик».
 А для юнаків та дівчат старше 15 років організатори підготували креативний селфі-квест «Файне місто». У випробувані  знайти і сфотографуватись біля визначних місць м. Тернополя взяли участь 5 команд по п’ять учасників.  Найшвидшими виявились  «Дикі кабани», що всього лише за 20 хв. виконали усі завдання і прийшли до фінішу першими. II-місце зайняли «Озерні равлики», III  –  команда «Фенікс».
Переможців нагородили подарунками від партнерів: ПП «Колумбус», ТМ «Ласунка», видавництва «Школярик» та кубками від організаторів, за участь інші команди отримали плакати від Всеукраїнської організації «Спорт для всіх». Також команди були відзначені грамотами від управління у справах сім’ї, молодіжної  політики і спорту та сертифікатами на знижку від «Спортландії».
Дорослі ж свої знання проявили під час вікторини від ПП «Колумбус», де розігрувалися: сертифікат на знижку 50% на цифрову техніку, жилетка, парасоля, бейсболка та кружка.
Окрасою свята стали східні танці у виконанні красунь  з танцювального клубу "Асфура" -  тренер Юлія Петришин.
Приємною несподіванкою,  для глядачів стала участь в імпровізованому флешмобі «Народжені бути вільними!». У центрі площі усі бажаючі долучилися до  створення «живого  тризуба» і привітали  усю Україну із 25-м Днем Народження.
Організаторам у проведені заходу надали підтримку партнери: мережа магазинів «23/7» та «МЕДІСПОРТ».

 Фото в альбомах:


Немає коментарів:

Дописати коментар