вівторок, 9 серпня 2016 р.

На честь відкриття ХХХІ Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро на Тернопільщині підняли прапор Національного Олімпійського комітету України


Вже стало доброю традицією на Тернопільщині відзначати відкриття Олімпійських ігор підняттям прапора Національного Олімпійського комітету України. На честь відкриття ХХХІ літньої Олімпіади в Рі-де-Жанейро (Бразилія)  5 серпня 2016 року  в парку ім. Т.Г.Шевченка Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення разом з дитячо-юнацькими спортивними школами та спортивними клубами організували спортивне свято.  
На Набережній Тернопільського ставу майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики Іван Панасюк у супроводі спортсменів урочисто пронесли Олімпійський факел.
 Олімпійський вогонь зустріли представники влади міста та області, Тернопільського обласного відділення НОК України, спортсмени та тренери.
Після привітань під супровід Олімпійського гімну Олімпійський прапор підняли  майстер спорту України Міжнародного класу з  боксу Віктор Петров, легкоатлет Іван Панасюк, майсер спорту України Міжнародного класу з волейболу Ангеліна Мірчева, Олімпійський чемпіон з футболу, Володимир Лютий.
Усіх присутніх привітав брат учасниці ХХХІ Олімпійських  Олени Кривицької  Роман Кривицький.
Свято завершилось спортивними естафетами  під гаслом „Олімпійці вперед”. Вихованці ДЮСШ з футболу”  та інших видів спорту змагались в естафетах, а учні Тернопільської ДЮСШ „Екстрим” демонстрували майстер-клас на ковзанах.

Переможці та призери, учасники змагань, отримали призи на згадку від Тернопільського обласного відділення НОК України, Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”. Багато чудових призів учасники отримали і від спонсорів заходу  ТМ «Ласунка» видавництва „Школярик”, ТОВ «Медіспорт» та водичка "Микулинецькі напої"




 

Немає коментарів:

Дописати коментар