вівторок, 9 серпня 2016 р.

Футбольний турнір присвячений пам’яті воїнам АТО
3 - 4 серпня у парку Національного Відродження  та на універсальному спортивному майданчику по вул. Вербицького,6 відбувся турнір з міні-футболу, пам’яті  загиблих  воїнів АТО.
На параді відкриття хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів АТО, а також учасників привітали організатори турніру:  депутат  Тернопільської міської ради Андрій Газилишин, директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Галина Федорович та старший військовий капелан Тернопільської області отець Вячеслав Кізілов. Також серед запрошених гостей були присутні волонтери ГО «Самооборона майдану Тернопільщини».
 - Приємною несподіванкою для організаторів стала велика кількість команд, що долучилася до турніру  та команда іноземних студентів. І те, що наш захід  з дворового турніру набрав міжнародних масштабів  - зауважила директор Центру.
 У першому етапі  турніру  взяло участь п’ятнадцять   команд : «Сокіл», «ULTRA», «Титан», «Юність», «Агропродсервіс», «Молодь», «Фаворит», «69 район», «Козаки», «Сокіл свободи», «Стріла», «Патріоти », «Капелани», «44Бригада», «Рома».
В результаті  запеклої  боротьби в фінальний  етап пройшли чотири команди:  «Рома», «Агропродсервіс» «Патріоти » та «Фаворит», що виявилися найсильнішими в своїх групах.
Результати матчів  фіналу:
«Рома»- «Фаворит» 2:4;
«Агропродсервіс»- «Патріоти» 1:1;
«Фаворит» - «Патріот» 0:3;
«Рома»- «Агропродсервіс» 0:3;
«Агропродсервіс» - «Фаворит» 4:0;
«Патріот» -«Рома» 1:1;
Відтак,  у нелегкій боротьбі кубок  здобула команда «Агропродсервіс» - «Ветеран»
За результатами матчів відзначили гравців у номінаціях: «Найкращий гравець турніру» - Пікуль Констянтин  гравець команди «Патріот»; «Наймолодший гравець» -  Горохівський Тарас команда «Фаворит»; «Найстарший гравець» -  Павлович Віктор команда «Агропродсервіс»; «Найловкішим воротар»-  Аладжау  Мухамед команда «Рома».
Усі команди були нагороджені грамотами, медалями та кубками  управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту  Тернопільської міської ради. А переможці отримали кубок від партнера ПП « Медіа-Т». Спрагу учасникам втамовувала водичка ТОВ «Микулинецькі напої»

Організували спортивні змагання працівники КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення” управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту спільно з партнером Андрієм Газилишиним, депутатом  Тернопільської міської ради, керівником ПП « Медіа-Т».


Немає коментарів:

Дописати коментар