вівторок, 30 серпня 2016 р.

Міська рада зробила тернополянам чудовий подарунок до дня міста - відкриття оновленого пляжу «Циганка».


З цієї нагоди Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з Асоціацією превентивної та антиейджингової  медицини (м.Київ ) провели фестиваль «Живи активно» з метою нагадати про важливість активного відпочинку та  необхідністю  слідкувати за своїм здоров’ям. Було роздано близько 5000 буклетів.
                Усі бажаючі змогли: виміряти артеріальний тиск,  дізнатися індекс маси тіла, отримати консультації лікарів та пізнавальну інформацію про своє здоров’я.
                Для спортсменів  компанія «Медіспорт» провела майстер-клас з темпування для професійного надання допомоги при травмах.
               
Поряд з тим  відбувалися спортивні змагання. Глядачі з оглядових майданчиків пляжу змогли спостерігати боротьбу за Кубок Тернополя з віндсерфінгу та змагання з веслування «Троє в каноє».  Згодом  усі бажаючі змогли повчитися тонкощам веслування та каякінгу на майстер-класах від команди «TURE».
На волейбольному майданчику відбувався турнір з пляжного волейболу та у скейт-парку змагання на роликових ковзанах  від ДЮСШ «Екстрім».
Малеча змагалася на веселих естафетах та приймала участь  у творчих майстер-класах  дитячого центру розвитку «Капітошка». Юні спортсмени отримали подарунки від партнерів  ТМ «Ласунка», видавництва «Школярик», всеукраїнської мережі магазинів «Спортландія», та  «МЕДІСПОРТ», а спрагу  допомогла втамувати водичка від  ТОВ «Микулинецькі напої».
Дорослі ж свої знання проявили під час вікторини від ПП «Колумбус», де розігрувалися: сертифікат на  1 місяць безкоштовного обслуговування, жилетки-безрукавки, настінний годинник, бейсболка та кружка.
Додали драйву та святкової атмосфери  виступи вихованок «Школи вуличного танцю  Nino» та  спортивно-танцювального центру «Fitness House», а перчинкою стали   східні танці у виконанні красунь   з танцювального клубу «Асфура».

Організатори: Асоціація превентивної та антиейджинг медицини м.Київ , Тернопільська міська рада, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

Фото:





Немає коментарів:

Дописати коментар