четвер, 21 липня 2016 р.

Жителі Тернопільської «Дружби» приєднались до «Спорт у кожному дворі»

19 липня на вулиці Миру, поблизу дитячого майданчика, відбулося веселе спортивне свято «Спорт у кожному дворі». Це вже четвертий захід організований для дітлахів та дорослих Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення. Нагадуємо, у різних мікрорайонах                         м.Тернополя,  протягом липня проходять спортивні заходи з нагоди відкриття 31 Олімпійських ігор в Ріо-де –Жанейро.
 Розминкою до змагань став запальний та енергійний майстер-клас з тренером спортивно-танцювального центру «Fitness House».
Вирізнявся захід у мікрорайоні «Дружба»  велопробігом,  який спільно з Центром організували Олександр Бірюков, голова Тернопільської обласної Федерації велоспорту України, та Наталія Фігурська, майстер спорту України з велосипедного спорту.  Юні велосипедисти були відзначені подарунками обласної Федерації велоспорту.
Випробувати свою силу та спритність дітвора змогла під час веселих естафет. Усім підняв настрій танцювальний  майстер-клас, який провів Георгій,  юний вихованець Центру.
За спортивний азарт, учасників нагородили призами від Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та партнерів заходу: ТМ «Ласунка» та видавницва «Школярик».
Наступне  спортивне дійство відбудеться 21 липня у парку                     ім. Т.Г Шевченка.  Початок  о 18.00 год.

Запрошуємо усіх бажаючих активно відпочити та побажати українським спортсменам успіхів на змаганнях!

Немає коментарів:

Дописати коментар