середу, 23 листопада 2016 р.

Зустріч учнів ТНВК «Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука» з віндсерфінгістом Олександром Тугарєвим

Немає у спорті гладкої дороги. Кожний сантиметр, кожна секунда, кожний злет - це постійна щоденна перемога над собою. І кожен спортсмен знає ціну перемоги - яскравої, але короткої миттєвості, коли ти на найвищій сходинці п'єдесталу пошани. Ціну довгого очікування рекорду, ціну поразки і невезіння, без яких не відчуєш усієї чарівності свого зіркового часу, миттєвості перемоги. І тільки роки напружених тренувань, допомога тренера, самовіддача забезпечують жадану перемогу.

22-го листопада  в Тернопільському навчально-виховному комплексі «Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука» відбувся спортивно - пізнавальний захід «Крок до успіху». Організував цей захід Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення для учнів шостих класів. 
Гостем свята став
наш земляк спортсмен-віндсерфінгіст, майстер спорту міжнародного класу, учасник  XXXI Олімпійських ігор 2016  в Ріо-де-Жанейро - Олександр Тугарєв.
Спортсмен розповів про  віндсерфінг, його особливості та правила, свій спортивний шлях, поділився зі школярами своїми секретами успіху та побажав їм: «Завжди вірити в себе і робити лише те, що їм подобається, а ще завжди вперто та наполегливо йти до своєї заповітної мрії ».
Діти із захопленням слухали Олександра та активно задавали питання, а також робили селфі та брали автограф.
Такі зустрічі дуже позитивно впливають на вибір дітей вести здоровий спосіб життя, піклуватися про своє здоров’я , а також йти в спорт, ставити цілі і досягати їх.





фото  vk.com/sportteua

Немає коментарів:

Дописати коментар