четвер, 29 вересня 2016 р.

Майстер-клас з бадмінтону

Протягом серпня «Тернопільський міський центр фізичного здоров`я населення» разом із Тернопільським обласним відділенням Національного Олімпійського комітету України провели майстер-класи з бадмінтону на універсальних спортивних майданчиках м. Тернополя. В рамках II Дворових Олімпійських ігор.
Майстер-класи для юних спортсменів проводив Огнистий Андрій Володимирович, доцент, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, завідувач кафедри фізичного виховання ТНПУ ім. В.Гнатюка. 
Продовжуючи  добру традицію, у вересні, працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення провели турніри з бадмінтону, в яких взяли участь школярі віком від 10 до 16 років.
Заключним етапом турнірів став майстер-клас, який пройшов 22 вересня на універсальному спортивному майданчику по вул. Вербицького,6, до якого долучилися школярі початкової школи Класичної гімназії. Діти чудово провели  час разом із  асистентом кафедри фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка Петрицею Дмитром Миколайовичем, який допоміг їм освоїти ази цього цікавого виду спорту.
Загалом, більше ста дітей весело та з користю для здоров’я провели свій час та взяли участь у майстер-класах та турнірах з бадмінтону в рамках II Дворових Олімпійських ігор.
 А винагородою для наших учасників стали призи від партнерів: Національного Олімпійського комітету України, ТМ «Ласунка» та мережі спортивних магазинів «Спортландія» . Переможців турнірів відзначили грамотами від управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту.

І надалі «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» запрошує у вересні-жовтні  всіх бажаючих дітей 5-х-6-х класів взяти участь у фестивалі «Дитячої легкої атлетики за програмою  ІААФ» на універсальних спортивних майданчиках нашого міста. 

ФОТО:



Немає коментарів:

Дописати коментар