четвер, 29 вересня 2016 р.

25 вересня відбулося грандіозне дійство для мешканців вулиць Чалдаєва, Тарнавського та Пушкіна - «Свято двору». Сміх дітлахів, радісні обличчя, спів і навіть акробатичні номери – в цей день у дворі було все.
Ініціаторами святкового дійства виступили ОСББ «Чалдаєва 13», ОСББ «Чалдаєва 17», депутат ТМР Лупак С.М.. А огранізував свято Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.
Дійство розпочалося турніром з футболу серед дворових команд, де в запеклій боротьбі I місце здобуда команда «Юпітер», II місце – «Нива», а третє – «Патріот». Учасники були нагородженні грамотами та медалями від управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, а переможців кубком нагородив міський голова Тернополя С. Надал.
Мешканці також долучилися до організації принісши смаколики, якими всіх пригощали та поділилися секретами української вишивки і технікою «канзаші».Також прозвучали музичні дарунки від Астрабської Анжеліки та Волошин Жанни.
Cпортивний клуб «WellFitness» провів для діток майстер-клас з черлідингу, а дорослі  мали змогу спостерігати  за майстер-класом  з фітнесу  від «Kangoo Jumps», який проводила міжнародний інструктор Оксана Дудик.
Працівники центру провели естафети для дітвори віком від 3 до 10 років, за які отримали подарунки від партнера ТМ «Ласунка».
Дорослих також не залишили без уваги, для них провели гру «Хрестики-нулики», де вони змогли проявити свою кмітливість та інтелект.
Всього взяло участь 6 команд: «Фіксіки», «Чемпіони», «Феєрична трійка», «Молодь», «Барселона»  та «Red». Переможці отримали призи від ТМ «Ласунка», «Микулинецькі напої», магазинів «Спортландія» та «Ceresit». 
          
Сім’ї змогли позмагатися у цікавій сімейній  грі «Спритні кидунці» і показати свою вправність та сімейну єдність. Переможцями стала команда «Red», II-місце заполучила команда  «Чемпіони», а  III – «Переможці» та отримати призи від наших партнерів.
 Мешканці, віком від 50 років,змогли випробувати себе в змаганнях з дартсу, отримати призи від ТМ  «Ласунка» та показали приклад своїй малечі.
          Від партнера заходу ПП «Колумбус» була проведена вікторина, за яку учасники, що давали правильну відповідь отримували цінні призи.

          Протягом усього заходу проходив майстер-клас з орігамі для усіх бажаючих, де створювали сонечко з метелеків, яке потім передали жителям двору. Мешканці мікрорайону висловили пропозицію, щоб свято стало традицією та проводилося кожного року.

ФОТО:


Немає коментарів:

Дописати коментар