пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

ТЗОШ №10 долучилися до «Малих Олімпійських ігор»

21 вересня Тернопільська комунальна загальноосвітня школа №10 прийняла естафету олімпійської ходи, долучившись до «Малих Олімпійських ігор» за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ».
         Дирекція школи запросила долучитися до організації спортивного свята Федерацію легкої атлетики Тернопільської області та Тернопільський міський центр фізичного здоровя населення.
Гостями свята стали президент Федерації легкої атлетики Тернопільської області Єднак Валерій Дмитрович, який побажав дітям успіху та перемоги найсильнішим, а також директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Федорович Галина Василівна.
 Цього разу легкоатлетичні змагання проходили між командами 6-х класів: «Переможці» (6-А); «Живчики» (6- Б) та «Гонщики» (6-В). 8 учасників з кожного класу змагались у метанні списа, «драбинках», у естафеті з бар’єрами та комплексній естафеті «Формула - 1». Учасників завзято підтримували уболівальники, які зарання підготували кричалки, які давали командам сили та віру у перемогу.
        
Як і в кожних змаганнях є переможці і переможені. Так,  цього разу з розривом всього лише в 1 бал перемогла команда  «Живчики» (6- Б), друге місце посіли «Гонщики» (6-В). А третє «Переможці» (6-А).
Переможців та призерів нагородив грамотами та подарунками від ТМ «Ласунка» директор школи Олег Тарасович Горбоніс.


Немає коментарів:

Дописати коментар