понеділок, 11 квітня 2016 р.

"Крок до успіху" завітав з ТЗОШ №20!

Спортивно - пізнавальний захід «Крок до успіху», що проводить  Тернопільський  міський  центр фізичного здоров’я населення серед учнів загальноосвітніх шкіл міста, цього разу відбувся 8 квітня зі  школярами 5-А та 5-Б класу Тернопільської ЗОШ №20.  
Майстер спорту з гандболу, чемпіонка Європи серед студентів, чемпіонка України з класичного та пляжного гандболу, Ольга Чорна  та тренер з гандболу Тернопільської ДЮСШ з ігрових видів спорту Володимир Лобур, поділилися секретом успіху  з дітьми, заохотили їх до занять гандболом, відповіли на запитання, розповіли  про роботу спортивної секції в  Тернопільській  ДЮСШ, яка знаходиться поряд з їхньою школою. Особливо п’ятикласників зацікавило те, що гандбол схожий до футболу, який зараз такий популярний серед дітей, тому спортсмени розказали правила гри у гандбол  та запросили усіх охочих на майстер-клас та  пробну гру.
Цікавою та пізнавальною була зустріч школярів, які  мали можливість не тільки поспілкуватися зі спортсменами, але й потримати в руках медалі й кубки зі змагань та сфотографуватися з  чемпіонами. 

Такі зустрічі дуже позитивно впливають на вибір дітей вести здоровий спосіб життя, більше рухатися, піклуватися про своє здоров’я , а також  йти в спорт, ставити цілі і досягати їх.

Немає коментарів:

Дописати коментар