четвер, 12 листопада 2015 р.

Зернятко здоров’я зростає у тернопільських садочках

Діти – майбутнє нашої нації. Саме дітям належатиме важлива роль у розбудові нашої держави. А що потрібно для цього? Ну звичайно ж - здоровя!
Здоровя не існує саме по собі,  воно не дається на все життя, не є постійним і незмінним. Воно потребує турботи протягом усього життя людини. Тому треба з раннього дитинства загартовувати свій організм спортом, заняттями фізкультурою, правильно харчуватися, дотримуватись режиму дня, тоді організм звикне до посильних навантажень і ставатиме дедалі міцнішим і здоровішим. Вчити турбуватись про своє здоров’я - мета циклу пізнавальних заходів «Зернятко здоров’я», які організовують для вихованців дитячих садків міста Тернополя працівники Тернопільського міського центру фізичного здоровя населення.
  10 листопада такий захід було проведено  для діток старших груп ДНЗ №12. Щоб заняття було цікавим та різноманітним організатори включили в програму: вікторину «Посади зернятко здоровя»; інтерактивну гру «Так, або ні»; спортивні естафети. Малеча із захопленням виконувала завдання і поряд з тим навчалась головним правилам, як турбуватись про своє здоровя, адже, щоб «зернятко здоров’я» виросло та дало урожай потрібно за ним доглядати.
Шановні батьки та вихователі, звертайтесь у Тернопільський міський центр фізичного здоровя населення і такий захід організують для Ваших дітей.

Телефон для отримання інформації: 51-16-35. 





Немає коментарів:

Дописати коментар