четвер, 19 листопада 2015 р.

Турнір до Дня зародження футболу

14 листопада 2015 р. на спортивному майданчику в парку «Національного Відродження» відбувся турнір з міні-футболу, який був присвячений Дню зародження футболу. До участі у змаганнях запрошувалися хлопці віком від 18 років. Позмагатися  зібрались чотири команди: «Педліцей», «Аляска», «Старт» та «Фаворит»,  щоб здобути перемогу. Незважаючи на досить прохолодну погоду, на майданчику було спекотно від емоцій та духу запеклої боротьби, який панував на змаганнях.
Організували турнір КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення” та Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради за сприянням Тернопільської обласної федерації футболу.
У нелегкій боротьбі за призові місця  перемогу  та медалі здобули команди:
І місце - команда «Педліцей» у складі: Івегеш Віктор, Малущук Андрій, Когут Микола, Когут Іван, Кривобедрий Арсен, Білик Юрій, Кожоба Арсен;
ІІ  - команда «Старт»: Константинів Віктор, Середа Остап, Патра Іван,  Поворознюк Ігор, Гуменний Руслан, Музика Андрій;
ІІІ - команда «Аляска»: Курило Сергій, Мартинюк Андрій, Пінчак Тарас, Слободян Назар, Юнусов Тімур, Жлобицький Назар.

Грамоти та медалі переможцям вручив начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради Микола Круть.

За допомогу в організації турніру, дякуємо футбольному клубу «Чемпіон» та партнеру «VIKNAROFF«VIKNAROFF» - виробнику металопластикових конструкцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар