середу, 26 жовтня 2016 р.

Креативне День народження Тернопільської школи №28

Фахівці Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення до 25-річчя Тернопільської ЗОШ № 28, створили новий проект -інтерактивний  урок «Спортивний дайджест». Учні 7-А класу мали змогу застосувати свої знання із фізичної культури, проявити креативність та творчі навички під час створення комплексної естафети із елементами різних видів спорту та рухливих ігор.
У ході роботи було сформовано 4 команди:  «Олімпія», «Атлети», «Олімпійці» та «Невгамовні спортсмени». Спочатку учасники  прослухали інформаційне повідомлення про індивідуальні та командні види спорту.  Потім  команди намагались створити з розданого їм наочного матеріалу свої проекти  естафет, які   згодом і презентували. А допомагали їм у створені  фахівці центру.
         За цікаві та неординарні проекти  працівники Центру нагородили клас  навчальним посібником   «Ігри 31  Олімпіади  у Ріо-де –Жанейро 2016р.», плакатом лідерства, і кожного учня - олімпійськими значками.

  Щиро вітаємо школярів, вчителів та працівників школи із Днем народження рідного навчального закладу. Бажаємо натхненої праці та успіхів на освітній ниві! 

ФОТО:
https://vk.com/album-71041493_238342601

Немає коментарів:

Дописати коментар