четвер, 16 червня 2016 р.

Спортивна забава у дворі по вул. Лучаківського, 7а

Вчора, 15 червня,  у дворі будинку по вул. Лучаківського, 7а  відбулось справжнє свято для дітвори.  
Адже тут,  нещодавно,  за сприяння міського голови С.Надала та комунальних служб міста Тернополя, облаштували дитячий ігровий майданчик: гірки, карусельки, пісочниця та навіть тунель-жабка, і все це на м’якій штучній травичці. Малеча з радістю все це випробовувала.
Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення  вирішив організувати для діток  на цьому казковому майданчику спортивну забаву «Спорт у нашому дворі», щоб залучити маленьких мешканців вулиці до занять фізичною культурою.
Розпочались забави з танціювальної розминки,  діти весело повторювали рухи ведучого, імітуючи роботу побутової  техніки. Згодом усі станцювали запальну фінську польку.
Добряче розім’явшись  маленькі спортсмени взяли участь у естафетах з м’ячем, садили та збирали картопельку  та переносили величезне морозиво.
      Про дорослих організатори теж не забули,  для них було проведено вікторину на спортивну тематику. Приємно здивувало те, що тернополяни добре обізнані із спортивними подіями, які відбуваються в Україні та  світі. 
               
 Усіх учасників спортивного дійства та вікторини нагородили подарунками від партнерів ТМ «Ласунка», видавництва «Школярик» та  значками Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

                


Організатори запрошують усіх на «Олімпійський день-2016», який відбудеться 26 червня о 15.00 год. на Театральному майдані.

ФОТО 
https://www.facebook.com/centrzdorovja/photos/?tab=album&album_id=1588499038147290
https://vk.com/album-71041493_233632506

Немає коментарів:

Дописати коментар