вівторок, 24 травня 2016 р.

Фестиваль сімейних цінностей "ZAVTRA fest"

15 травня в парку Т. Шевченка пройшов фестиваль сімейних цінностей "ZAVTRA fest".Тернопільський міський центр не міг залишитись осторонь цієї події, адже, безперечно, здоровя головне для будь-якої сімї.
Працівники центру провели для тернополян та гостей міста багато забав та конкурсів.
Дітлахи зігрілись та порозважались на спортивних естафетах. Згодом до них приєднались і дорослі, взявши участь у спільних  випробуваннях  Усі учасники отримали заохочуючі призи від ТМ «Ласунка». Спрагу допомогла втамувати вода від партнера ТОВ «Надзбручанська».
 Найсміливіші татусі  пройшли екстремальну перевірку на витривалість, спритність та бойовий дух у конкурсній програмі відомої гри «Мій зможе» за це отримали винагороду від партнерів ТМ «Ласунка» та подарункові сертифікати від  «Турагенства Coral Travel»  на знижку у розмірі 1000 грн. на туристичну подорож.
 Справжньою окрасою дійства стала художня  виставка  фотографій  багатодітних сімей, що є хорошим прикладом для майбутніх подружніх пар.  Також кожен бажаючий міг  записати на яблучку свої найзаповітніші мрії та бажання і одразу ж витягнути із кошика передбачення або пораду на майбутнє.
Переможці вікторини «Знавці світу» від партнера «Турагенства Coral Travel» отримали подарункові сертифікати на знижку у розмірі 1000 грн. на туристичну подорож. 

На завершення усі долучились до запального танцю «Чоколата», що збадьорив та зарядив хорошим настроєм тернополян.
АЛЬБОМ 

Немає коментарів:

Дописати коментар