вівторок, 16 лютого 2016 р.

Міський етап "Шкільної футзальної ліги" виграла команда школи №29

10 лютого у спортивній залі Тернопільської загальноосвітньої школи №26 завершився міський етап Всеукраїнських змагань з футзалу "Шкільна футзальна ліга".
Результати півфіналів:
ТСШ №29- ТСШ №7 : 4:1
ТЗОШ №11- ТЗОШ №20 : 0:1
Матч за 3-4 м. ТЗОШ №11-ТСШ №7 : 0:1
Фінал за 1-2 м ТСШ №29- ТЗОШ №20 – осн час 4:4 пен 2:1 заг.рахунок 6:5
Гравці команд-фіналістів у номінаціях:
Кращий захисник — Плотніков Дмитро (ТСШ №7).
Кращий нападник — Годований Дмитро (ТЗОШ №11).
Кращий воротар — Радь Микола (ТЗОШ №20)
Кращий гравець — Кандибал Денис (ТСШ №29)
Нагороджено грамотами вчителів фізичної культури за підготовку команд фіналістів:
Русанюк Владислав Михайлович (ТСШ №7), Харчук Сергій Олександрович (ТЗОШ №11), Грабовська Світлана Стефанівна (ТЗОШ №20), Біломар Марія Володимирівна  (ТСШ №29).
— Даний захід є пілотним і зацікавив як вчителів, так і дітей. Метою змагань було підвищити масовість дитячо-юнацького футзалу, залучення дітей до занять фізичною культурою, тож приємно, що у змаганнях взяли участь майже 300 учасників тернопільських навчальних закладів. Матчі вражали  надзвичайно непередбачуваними результатами.
Плекаємо надію, що завдяки таким заходам, діти розпочнуть активніше цікавитись спортом, а зокрема футзалом та футзалом. — зазначила директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Галина Федорович
Команда переможець та срібний призер візьмуть участь в обласному етапі, який відбудеться в суботу, 13 лютого, у спортивній залі ТЗОШ №26 о 10.00 год. А переможець обласного етапу зустрінеться із переможцем обласного етапу Хмельницької області.
Організатори змагань: Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та Управління освіти і науки Тернопільської міської ради спільно з Тернопільською обласною та міською федерацією футболу та Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення.
Партнери заходу: ТМ "Ласунка", компанія "Viknar’off".
"Шкільна футзальна ліга"

Немає коментарів:

Дописати коментар